Blåbjerg/Filsø og tilbage.

Planlagte 2 dages ture på Havhestens heste i 2019:

16 – 17 maj, 20 – 21 juli og 14 – 15 september eller efter bestilling.

På denne tur rider vi i vores eget område mod syd,igennem Blåbjerg, forbi Henne strand og ind i det næste store område Naturstyrelsen har, nemlig Kærgaard plantage, tæt på den genoprettede Filsø. Og dermed kan du opleve det meste af det store naturområde vi har at ride i.

Sammen med områder hvor der ikke kommer mennesker, biler eller cykler overhovedet. Ofte rider vi efter sol og kompas i det område for at komme ud det rigtige sted i den anden ende.


Vi overnatter i Lavvu telt med plads til 4-6 i hvert telt (der er to 8 personers telte) Vi laver mad over grill og bål og spiser i en grillhytte med tag.


Efter morgenmaden næste dag, rider vi ad en anden rute hjem igen. Der er ca 8 – 10 km strandridning, resten går igennem storslåede klitområder, skov og plantage.


Vi rider ca. kl 10.30 om lørdagen. Og er hjemme igen ca. kl 16.00 om søndagen, hvor vi drikker kaffe og siger tak for denne gang.

Medbring sovepose, liggeunderlag og håndklæde. Dine ting kører med følgebil, som også serverer frokost og øl undervejs.
Denne tur er kun til voksne over 16 år.
Max 90 kg.

pris 2800 kr. pr person

Du kan også vælge en udvidet model fra fredag eftermiddag kl 14.00, hvis du gerne vil forlænge dit ophold og hvor vi kan ride en tur for at tjekke hest og rytter match. Aftensmad fredag og morgenmad lørdag morgen er inkluderet, ligesom en kop kaffe med noget til om fredagen, inden rideturen.

Pris pr person 3650 kr.