Naturridning

Havhesten Naturridning.

 Vi kender vores heste godt og  går højt op i om du matcher hesten uanset dine ridekundskaber.

Vi har heste til mange niveauer. Sådan at selv en rigtig dygtig Islands heste rytter kan få stor fornøjelse af vores turheste.

Vi har oplevet en stigende tendens til, at gæster i B&B, der tidligere kom med deres egne heste, er begyndt at benytte sig af vores. Ofte fordi det er nemmere at køre langt uden en trailer efter sig, eller fordi vores heste har kondien til terrænet.

Lokale rideture rider vi i Nyminde og Houstrup plantage. Fra begge plantager går der ridestier helt ned til stranden, hvor ridningen er tilladt året rundt.

Vores lokale strand hedder Gammelgab strand. Der er ca 20 min. ridt derned.

Især når vi rider til stranden bruger vi andre stier end vores kollegaer. Det tager måske lidt længere tid, men er også det skønnere.
I det hele taget kan vi lide at variere ruterne fra gang til gang. Især for vores tilbagevendende gæster.

Stamgæster vi er trygge ved og kender vores heste godt, kan ride ud alene hvis de synes.

Der er jo rigtig mange muligheder med vores 75 km ridesti i lokalområdet.
Vælger du en kort strandtur, går ruten ned til Gammelgab strand, lidt langs med stranden og tilbage igennem en anden skovsti end den vi red der ned ad.
Vælger du en lang strandtur, går turen ned til Houstrup ad stranden og igennem Houstrup plantage hjem, eller omvendt, så vi altid har vinden i ryggen.
På en lang skovtur, kommer vi igennem Houstrup plantage. På den korte bliver vi mere lokalt.

På en lang skovtur er der indlagt tølt strækninger, hvor du virkelig lærer din hest at kende i dens gangarter. Under strandturene lægger vi vægten på den storslåede naturoplevelse. Bortset fra den lange, hvor der er masser af tølt. (Se videoen på forsiden) Men det forudsætter godt underlag på stranden den dag. Det samme gælder galop.

Fordi vi ikke har trang til hele tiden at skulle passe tiden, eller faste ruter har vi nu inddelt priserne i lang og kort.

Strandtur, ca 1,5 time 300 kr.
Lokal skovtur, ca. 1 ,25 timer 300 kr. (Også egnet til begyndere eller usikre ryttere)
Lang skov eller strandtur ca. 2 timer 400 kr.

Vi rider gerne med 2 personer, uden andre, for 100 kr. ekstra pr person

Ellers rider vi med 4 – 10 personer ad gangen.

Vi rider tur hver fredag, lørdag og søndag kl 14.00, året rundt, eller efter bestilling. Tidspunktet kan variere efter lyset/årstiden.

Fra påske til efter efterårsferien byder vi ind imellem på solnedgangsture, som vi ofte annoncerer med på Facebook. Eller kan du bestille til dig og dine.

Varigheden af turene i tid afhænger meget af tempoet, som igen afhænger af rytterniveauet eller ønske om oplevelse. Du bliver ikke skuffet 🙂

Ønsker du mere ridning, kan du komme med på heldags tur, 2 dages tur og 5 dages tur.

previous arrow
next arrow
Slider